T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler BakanlığıT.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ZSA Health Arasında Sağlık Turizmi Protokolü İmzalandı

ZSA Health ülkemizin ve Afyonkarahisar'ın sağlık turizmi etkinlik alanının arttırılması adına bir adım daha attı. 27 Aralık 2022 tarihinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Ülkü Group Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ülkü himayelerinde kurumlararası sağlık turizmi protokolü imzalandı. Protokol imza töreni, ZSA Health Bilim Kurulu Başkanı  Dr. Öğretim Göreevlisi Zafer Söylemez'in katılımıyla gerçekleşti.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ), sağlık hizmet sunumuna katkıda bulunmak; sağlık alanında bilimsel çalışmalar yapmak; sağlık teknolojisi ve ilaç üretimine katkıda bulunmak amacıyla "sağlık temalı bir üniversite" olmaktadır. Çağdaş tıp biliminin gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip hekimler ve sağlık çalışanları yetiştirerek ülkemizin önde gelen hastaneleri arasında yer alan AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ülkemiz sağlık turizmine olan katkıları ve yakın ilgisi için Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş'a teşekkür eder, saygılar sunarız.

Eskişehir Web Tasarım